emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Sunday, July 6, 2014

Majlis Malam Berinai aku




    orang sibuk dengan puasa bagai. aku sebok nak update kesah wedding aku yang tertangguh.
    maap maap. sangat kebizian. plus dah duduk rumah lain ni tak de internet, tak de laptop sebab kat
    rumah family aku adalah. la ni dah duduk dengan suami tak delah .. ayark susah nak update blog.


    ok pendekkan cerita. rezeki nak kawen kita tak taukan. syukur alhamdulillah dapat bannnyakkk
    "hadiah" dari mereka mereka yang sudi tok aku yang nak kawen ni. syukur syukur! moga kalian
    dimurahkan rezeki ye :) . dan pastinya orang penting adalah yang nak pakaikan inai di jari jari ku ini.
    nalaaaaa.. aku ni pula jenis jarang pakai inai. jadi bila pakai tu adalah aura asmara tu siket kannn muaha.
    dan adik beradik, sepupu, family aku semestinya nak pakai henna inai juga. maka aku pun carikanlah
    orang yang pandai melakukan job tersebut. cewah gituh.


    ikutkan plan aku malam berinai pakai t-shirt bodoh biasa je. tapi dah rezeki nak kawen tu kan orang
    cakap, dapatlah pula hadiah baju tok malam berinai dari butik baju sanding yang aku amek ni.
    BUTIK PENGANTIN BERINAI BRIDAL namanya.. haa nampakkkkk. ( link fb akan ku selitkan
    di akhir cerita ni )


   

berbaju songket . 
bersanggul bagai ala-ala MELAKA
ibu aku lah nak sangat aku pakai. ikot jelah.
tak tau berat giler kemahen
mau tekentut-kentut jugak aku pakai -..-' prrfftt~


inai di jari 


     dan pastinya nak tau siapa yang buat inai di jari aku? sudah tentu kalau bukan jeng jeng..
     mempersembahkan 


   

ni facebooknya 
haa bolehlah korang cari ..
link ? akanku letak di akhir cerita

     tapi siapa pula yang pakaikan henna inai di jari-jari keluarga, sepupu sepapat aku ? haaa ni lain pula.
     kiranya ada 3 orang inai henna datang rumah aku malam tu. haa nalaaa... nampakkkkk



ni namanya kyna. dia datang dengan sepupu dia tak silap
jika silap maafkan saya
otak agak senget kelaparan bulan pose ni ahak :P
cantek inai dia buat kat keluarga aku
mabeles







inilah hasil inai di tangan aku setelah berjam jam aku pakai. bayangkan lepas isyak aku 
pakai, bukak jam 3 pagi!!!
nalaaaaaaaaaa~


selit bergambor dengan adek siti aisyah yang comel
dia nganto kek hantaran aku malam tu
gigih ko dek
terima kasih naaaa
nak nanges tahap kentut-kentut kau datang esoknya (majlis sanding)
:">




ni pula henna yang di buat oleh kyna kat family aku
tangan adek aku corak ni 
cantek kan!
:) 


     ok tu jelah nak citer. pasni citer pasal nikah dan sanding pastu honeymoon. blabla.. omg omg!!!!
     and yeah! cake ku ini telah dihadiah oleh sahabat fb ku :




comel kan
sedap sudah tentu
bukan propa hokeh tapi FAKTA!!
jadi kalau korang nak tempah boleh klik link yang aku kasi tu ye :) 
terima kasih mila & aisyah hadiahkan cake :) 
moga dimurahkan rezeki kalian 


     ok tu jelah . dan nin diaaaa link yang aku nak kasi tu. so korang masih tercari-cari henna inai ?
     klik je link ni yeah dan baju wedding pon sama boleh klik link yang aku kasi ni hokehhhh :) 


inai henna yang buat kat tangan aku : https://www.facebook.com/Fazleen.BPoB?fref=ts
inai henna yang buat kat tangan family aku : https://www.facebook.com/cahaya.dzul?ref=ts&fref=ts


     p/s : pic kat phone banyak hilang.. ampon bella..

2 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. How dare u! Aku siap wat album kat phone aku! Dari kau tunang smpi kau sanding. Hehe x pe ingatan dalam hati da memadai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah semoga atas bantuan ki witjaksono terbalaskan melebihi rasa syukur kami saat ini karna bantuan aki sangat berarti bagi keluarga kami di saat kesusahan dengan menanggun 9 anak,kami berprofesi penjual ikan di pasar hutang saya menunpuk di mana-mana sempat terpikir untuk jadikan anak bekerja tki karna keadaan begitu mendesak tapi salah satu anak saya melihat adanya program pesugihan dana gaib tanpa tumbal kami lansung kuatkan niat,Awalnya suami saya meragukan program ini dan melarang untuk mencobanya tapi dari yg saya lihat program ini bergransi hukum,Saya pun tetap menjelaskan suami sampai dia ikut yakin dan alhamdulillah dalam proses 1 hari 1 malam kami bisa menbuktikan bantuan aki melalui dana gaib tanpa tumbal,Bagi saudara-saudaraku yg butuh pertolongan
      silahkan hubungi
      Ki Witjaksono di:O852.2223.1459
      lebih jelas Kunjungi blog
      klik-> PESUGIHAN TANPA TUMBAL

      Delete

100,000 PENGOMEN SETIA!!