emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Saturday, July 16, 2011

my style yang tersendiri.... my ideas original 100%

erm...kalau tengok sekarang banyak pesen shawl yang bermacam aneka an... macam2 teknik ade..pusing sana lah...pusing sinilah...belit sanalah..belit sinilah... jangan sampai tecekik sudah der.. erm...macam aku sekarang if gi dating, jalan-jalan aku akan gayakan style aku yang tersendiri..yeahh so bile jalan kompem orang pandang..so sape yang jalan ngan aku akan tumoang sekaki kepandangan orang terhadap kita..cehh poyo.. tapi aku selesa cara aku sekarang...antaranya...:


coll right? time ni aku ngah dating ngan kekasih sayang aku once kariem nak gi floria...yeahh smua orang pandang dan ucok sayang aku cakap " ade budak tu nak tanye sayang camne sayang pakai shawl ni.." tapi malu ...? of kos ..yelah x kenal kan pastu nak tanya bagai...

lagi satu..


ini time ni nak gi mana ek? aku pon x tau huhu...ha time ni nk gi amek surat keje kat pj ngn partner aku cik bella... how??

pastu...


ini macam ala2 lolipop kottt.... but aku suke..comel jerk bile tgok...kikiki...sila jangan muntah ..

pastu... ade lagi lahhh....


yang ni agak terlebih kera-aktifan :D pegi doner2 ok kot...welawehh~

thenn...



time ni gi makan kat putrajaya..aku x tau np org pandang aku pelik..yeah aku tau my style is cool right..ahakz.... sile jangan muntah.. :) so apa style anda???

11 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. bunga ska reka2 kan..comel jek kan.

    ReplyDelete
  2. suka style ni. ada tutorial tak???

    ReplyDelete
  3. sukenye...comel je..walaupun plik sikit..tp xlme lg mesti jd trend! ;)

    ReplyDelete
  4. omey omey kak bunga kt jcs event arituuuu :)

    ReplyDelete
  5. cantik:) boley tunjukan caranya...:)

    ReplyDelete
  6. sumpah comey T_T

    nak try nanti. ngeh ngeh

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!