emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Monday, August 15, 2011

LBQ STYLE

.... Terlampau banyak emel yang aku dapat tanya aku :-

1- macamana bunga style kan shawl kamu t?
2- apa nama style kamu gayakan tu? sangat cantek!!
3- mana dapat idea buat style camtu? unik sangat...
4- ade tuto x ??

erm..... bukan lam malaysia je tapi lua malaysia pon tanya aku mende yang sama... tapi jawapan standart aku :-

1- campak-campak je..
2- nama style ni adelah "LBQ STYLE"
3- tengah2 duduk pastu tibe 2 dapat idea..huhu & im lovin it!!
4- tuto?? mule2 x nak buat sebab ini style saya.. & my own style.. tidak meniru mana2 pihak tapi xpelah...disebabkan ramai request & suke & jatoh cinta akan style aku ni...aku pon akan buat..so tungguuu....

anyway mule2 uh memang dapat kata negatif tapi x sangka lah pas aku lama2 menggayakannya makain ramai yang request dan nak macam style aku cipta ni..acehhh.... anyway tq kepada smua lah sebab suke .. :) mana tau boleh jadi trend kan...awwww

apaepon if aku jalan2 mana2 ke dating ke...aku tetap dengan style aku yang 1 ni je..dan aku cinta ,sayang pada style aku yang tersendiri ini...

" I LOVE MY STYLE LBQ STYLE " ...

tq to my love also sebab bagi support & serba sedikit tips ... i love u baby.. <3 <3 <3 p/s:nanti dah siap video aku infom korang ok :) apa2 pon selalu lah singgah updated my channel www.youtube.com/bungayumichi sebab semua video aku letak sana :)


1 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. salam..

    cantik..uniq glew!!

    www.idzatulnur333.blogspot.com

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!