emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Wednesday, December 19, 2012

doyan creepe

     Assalammualaikum.


     doyan creepe! siapa pernah makan? hoyehhhh aku lah yang tersangat jakun tak nyabar-nyabar nak
     makan doyan creepe uh. actually mulanya aku boikot seboikot boikotnyalah doyan creepe ni. hahahah
     sobab apo? gini cito eh.


     aku tengok punyelah ramai yang dok post kat facebook pasal doyan creepe ni dan pos gambar-gambar
     doyan creepe uh. dahlah warna dia cantek kot! menggiurkan mata sesiapa yang melihatnya lantas lidah
     mula bermain-main dan berlakulah ketelaan ayor lior. miahahah. so aku pon dengan semangat ni nak buat
     doyan creepe uh. lantas aku ajak ibu aku pergi kedai yang berhampiran cari barang. resipi? aku tengok
     google! aku taiplah "resipi doyan creepe". sekali selambak encik google bagi. melilau jugaklah mata
     aku ni nak pilih mana satu. sekali taraaa! jumpalah satu ni sebab dia siap dengan video. aku pon tulis lah
     bahan-bahan untuk dibeli.


     sampai esoknya aku dengan ibu aku pon pergilah kodai cari barang yang perlu. dah siap beli semua
     dengan semangat wajanya aku ni, aku pon buatlah sambil dibantu oleh ibu aku yang tiut. juara buat
     lempeng uh. miahahahah. lepastu aku taruklah doyan dan creeme bagai dalam bungkusan tu yang
     seakan-akan lempeng. aku cuma bancuh bahan je lah heheh. masa buat tu aku dah pelik betul ke resipi
     orang ni bagi. sebab kalau ikutkan dah boto. tapi rasa cam haishh tahlah. teruskan jelah.


     skip skip skip! haaaa dah pon siap. wahhhhhhhh doyan creepe.. mata akau *_____* heheheh.
     tak sabar nak rasa sebab nak rasa apa yang sodap sangat menda alah ni sampai habes orang dok canang
     pung pang pung pang bagai. "bismillahirrohmanirrohim".. aummm.. sekali. ermm -______________-'
     "apsal rasa dia macam kueh pek ngaaaaaaaaaaaa, macam lempeng jeeeeeeeeeeeeeee, macam kueh
     ketayap jeeeeeeeeeeeeee". ceh! muak.. nak muntah sebab bahan-bahan dia telo,santan,susu, bagai s
     semua! ni aku ikot resipi orang uh bagi siap video lagi tau tak! tapi apsal rasa dia macam erk -_____-'



menarik bukan?



    jadi bermulalah keboikotan aku dekat doyan creepe. no doyan creepe! enaf! aceh ceh. lepastu dah
    lama-lama uh aku pon kan jenis pemain tegar facebook. aku tengok ish apsal lah ramai sangat dok puji
    doyan creepe ni bagai. tah hapo yang sodap tak taulah den ni ha. camno tah. polik den. tapi lamo-lamo
    uh hati aku pon tergerak rasa nak beli lah dekat orang. nak try rasa doyan creepe ni bonar eh camno.
    aku pon order lah dekat kawan facebook aku. malam dia datang. setengah jam tunggu. aku beli 2.
    kawan aku jual rm10 ada 6 doyan creepe dalam bekas uh. susu cantek je macam shushi. heheh ;p i loike!


    aku pon apalagi "bismillahirrohmanirrohim" dengan ibu, ayah, adek aku. sekali aummmmm dannnnn
    @_______@ "warghhhhhh!! sedapnya!!!!!!! kenapa rasa dia tak macam aku buat!!!!!". ini bermakna
    bahan yang aku buat tu ada yang tak betol sebab doyan creepe yang aku beli ni rasa die sedap dan rasa
    die macam tak ada bahan-bahan yang ada dekat resipi yang aku ikot dekat google uh! oh setengah jam
    tunggu, tak sampai 10 minit dah habis. see! miahahahha jadi aku pon dengan bangganya memuji doyan
    creepe ni sangat mavelos lagi asyik!! *baca word "asyik" sambil ada nada gediks. :'D


   aku pon dengan ini akan mengorder lagi dekat kawan aku doyan creepe ni. :D heheheh. oh doyan creepe
   aku cinta padamu. come to mama bebeh :-*



aku suka pegang doyan creepe sebab gebus semacam


     siapalah pencipta doyan creepe ni sebenarnya ya? menjadi persoalan disini. 

     terima kasih. 

4 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. tapi kannn. aritu kite mkn x sodap langsung! naik muak ase.. tingin nk mkn yg sodap punyerr..

    ReplyDelete
  2. kegebuan dia sgt menikam kalbu kannn??? nyum2...

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!