emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Saturday, September 4, 2010

gedix2 pavillion

bismillahirrohmanirrohim~
dengan ini saya mengishtiharkan...raya ditunda taun depan...agagagga 
act aku nk story pasal gedix pavillion ni..pe cer minah ni an gedix2.
pavi pon ade gedix an..agagag
pehhhhh SHAHIR ade ....waaaa leleh ingus...nak lap jap... srOOT2~
apiq, jomlah teman akak gi pavi..nak jumpe shahir..
xmo! xmo..
sedih bai...kempunan aku nak jumpe die...agagaggaga..merenung siling sat..
TAPI!!
akhirnya dapat gak aku gi...tibe2 adek aku tuka mood.seb bek ade adek yang memahami karenah comel aku ni.llalalalal jngan jeles :P wekkk~
mende uh stat jam 4.. kitowank sampai ambat..aku ni ishh cepatlah..kang abes...
hahah semangat gila bai..! arghhhh lantak ko... aku jalan depan..laju2.
ketak ketuk ketak ketuk kasot aku ngn slendang hitam...
hampeh, teserempak kawan2 adek aku, aapa agi tegur r an.. dowank ingat aku ni AWEK die... padahal KAKAK ni...hampeh...~ awww terase diriku mude..kenapa? sebab ingat aku form 4 
hahah padahal ....BIARLAH RAHSIE..ya allah..jumoe shahir....menggigil ni cam nak dapat cek 1 hengget.
hahha sengal 1 hengget!..lagi2 dok sbelah die..act x leh masok blakang aww...tapi cam biase my tredmatk 
" ADE AKU KESAH"  ..kikiki..xdelah...sebab ade minah uh die masok..aku pon apa agi maasok r.
pastu dah masok ade abang ni cakap eh dek x leh masok...dek dek..xleh..
padahal dah masok pon..aku wat pekak je...lalallalala
lantak ko lah..cakap sowank2..gagagag~
bla bla bla..dapat gak snap ngn beliau iaitu SHAHIR ...die sgt spoting 
ate.... ape lagi...tengok lah pic2 kat bawha ni.heheh
act banyak pic...aku just akan upload n performm..ceng ! perFORM..hahah
yang d best lah bg aku...

5 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. wahh..bestnyew..adew cik abg black laa..cukew nengok..hee..^.^

    ReplyDelete
  2. baby : agagg tau xpe...die sweet amat ^__^ toink2
    fatin : aah meriah yunk ^__& agagagga

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!