emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Wednesday, September 1, 2010

mimpi kiamat sejak2 ni..apakah?


glitter-graphics.com
glitter-graphics.com
KIAMAT!!
yang pasti ramai yang gerun dengan word tersebut tapi itulah realitinya..akan terjadi jua apabila masanya tiba
act aku nak citer kat cni, sejak2 ni aku sering bermimpi hari kiamat..amat2 lah seram & menakutkan even lam tidur..tapi lam tidur tu umpama betul2 yang membuatkan kite lam mimpi tu berkata "mimpi ke betul2 ni.."
sampaikan if dalam mimpi aku cakap nak KELUAR!!
erm.. aritu mimpi kiamat, langit gelap, ribut taufan, semua dunia gegar, lrt2 jatuh kesemuanya jatuh , bangunan sana sini terbakar, meletop, maseng2 melarikan diri myelamatkan diri, mencari tempat perlindungan padahal hakikatnya xde sapa yang akan selamat!!
sampaikan di dalam mimpi tu aku boleh dengar bunyik DAJJAL!
dan jangan terkejut yang aku nak katakan ni aku juga dapat melihat DAJJAL! erm.. yang pasti itu semua setan...tapi yang pasti apa yang aku lihat dajjal itu sangat tinggi dan teramat tinggi, berambut kerinting, dan mata 1..apakah makna mimpi itu,? wallahualam.~
mase aku kecil ibu aku sering bercerita kat aku & adek2 aku tentang hari kiamat..ibu aku katakan
"siapa x mengaku dajal tu tuhan kamu, die akan makan kamu!, tapi kalalu kamu mengaku die tuhan kamu, maka dengan automatik kamu masok kafir selamanya dan dihumbankan ke dalam NERAKA JAHANAM!"
aku & adek2 aku kusyuk dan takot mendengar..bermacam soalan berlegar kat otak ni..
berbalik pada mimpi tu, time tu dajal mencari mangsa,die boleh bau manusia.siapa x mengaku die tuhan, die akan makan! aku lam mimpi tu menyorok..dunia kucar kacir..takot yang amat.ibu ayah adek mana?? semua dah BERPISAH!!!
dan arini aku tido..mimpi lagi..kali ni time tu aku mimpi nak pergi pantai ngan kawan aku..laki! aku secara realiti pon xtau sape laki tu..cane tah laki tu leh masok lam mimpi aku..hahah sengal!~
pastu tengah2 nak pergi x jadi.. maseng2 dok kalot lari, tapi bumi x bergegar aww..kawan aku tu tarek aku bawak aku kat 1 kawasan tinggi ( ceng ceng cam hindustan plak )
aku tanya "kenapa?" die jawab "awak berdiri sini awak tengok kat belakang..apa yang awak nampak bagitau saya"
aku pon ikut jelah arahan die ngan time tu kepala otak aku piker mak ayah ,adek aku mana!!
aku nampak 1 makhluk yang amat tinggi x terkira, nampak tangan cam menara kat luar negara yang patung angakat tangan sebelah tu,hahahah sengal setan!~
aku time tu tergagap, x terkata apa, terkedu,, otak aku piker ya allah kiamat ke sekarang?? tapi kalau kiamat kenapa xde tande2 besar matahari terbit?? dan bunyik dajal tu tetap bunyik yang sama yang pernah aku mimpi sebelom ni.
manusie semua tengok!! terkedu...ya allah apakah yang terjadi sekarang!! dah lah time tu nak tunggu raya! x sempat nak raya!!
lepastu lam islam pon adekata ade 2 makhluk binatang akan keluar kan..erm..keluar beb!!!!! cam dinosour!!
mencari mangsa..bunyik ukkkkkkkkkk uuuu....eeee xleh nk taiplah bunyik die..time aku menaip ni bunyik tu berlegar2 kat telinge comel aku ni..lalalalal .
lepastu yang pasti aku pasti ini semua setan!! ye lah kowank bayangkan camne tah leh muncul pari2..hahahahahh!! damn! pari2 tu mcm imam mahdi.. ya allah!!! subhanallah!! sesungguhnya mimpi ini setan!! nak rosakkan iman !!!! ya allah jauhkan lah kami dari mende2 yang leh mendatangkan syirik
lepastu pari2 uh mati..kene tengkolok..xtau sape panah..mesti dajal tu..pastu leh kua lah lady gaga,artis2 barat..hahahahahha damn!!!!!! setan !!!
aku lam mimpi tu berpeloh, takot, mulut ni kumat kamit mintak ampun kat allah...takot yang amat! maseng2 azan!.. erm...dan aku pon terjaga sebab matahari pancar tepat kat muka aku.!pehhhh patot panas berpeloh..~
sesungguhnya kiamat itu akan tiba tapi semuanya rahsia allah.. DIA sahaja yang tau bila masanya..ya allah ampunkan kami semua ya allah.. hindarilah kami dari golongan2 orang yang kafir..lindungilah kami ya allah.. allahuakhbar!!

6 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. uih...dasyat gak mimpi munge nih...
    xpe..mimpi tu kan mainan tdo..istighfar byk2 ye :)

    ReplyDelete
  2. yaya : yeah tau xpe..agagaggaga takot woo~

    ReplyDelete
  3. tudia mmpi yg mnakotkan ... grr XD

    ReplyDelete
  4. huhh..takot bunyinya..seram sjuk jew..
    sbb smlm pown mia mmpi sal kiamat jugakk!!
    huhh..tatowt lorhhh...:(

    ReplyDelete
  5. baby dolly : agagaggag takot amat...x dan nk nk rase nikmat kawen hahah

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!