emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Thursday, April 28, 2011

sunyi sangat!!!

jam 4.18 petang..lokasi kat putrajaya opis tempat aku keje..erm bosan..kene ganti tempat orang...datok puleeekk xde keluar gi mana tah..tinggal sorank2 lam bilek ni..bilek?? jeng3...bilek opis lah! ish3...sambel menaip mende alah ni betreman lagu dadali-disaat aku mencintaimu...lagu pehh bedarah...erm 1 day ari ni sj umpama tayang muke je..kerja? mana ade kerja...erm...makan,dengar lagu,tido..argh!! bosan2...sape nak ganti tempat aku?? pleasure...esok jumaat ade mekap2 akad nikah..yahhh pengantin yang nk kawen aku puleekkk yang bedebo2..bedebo bukan apa..bedebo pasai takot x ingat jalan..yelah aku jalan sorang...pehhh berdaki, hahaha macam2 ayat saintis aku kuarkan ..selamat belajar ye anak2...pastu pastu an... pasal fb..eee janganlah tanya aku lagi soklan mende yang same leh x...np x leh komen? np tbe2 kne add balek? kne x leh post..kenapa kenapa kepana.... ni aku nk tanya balek..KENAPA TANYA SOKLAN NI?? SBB AKU DAH MENTION BERIBU2 KAT WALL AKU REASON NYE..x updated ler tu..huh menci anak awan b >.<.. sebab kalau tengok, x kan tanya...ni kite nak nanes ni..sob sob...erm...bosan..sunyi.. tibe2 teringat kat seseorang...maybe ade yang tau , ade yang xtau tu bagus :).. erm terindu puleeekk kat nobita... yeahh nobita...keyword ^__^ .. apalah khabarnye sekarang..tahlah..nak balek. cepatlah pukol 5... p/s : nak sms someone...rindunye...tala kucahh cahhh~


pic kat atas ni en.RODK yang shoot an..cantek an an...shaye shuke ^__^ tala kucahh cahhh~

4 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. anda remOve sy dari facebOok sedey :'(
    tapi xpe bole jumpa kat sini...

    ReplyDelete
  2. ganti tempat munge?? sebagai ape?? meyh2.. kite nak!! heheheh

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!