emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Sunday, September 16, 2012

5 jenis Tutorial Eyeliner dan Eye Makeup Sexy Black

Kembali lagi sotolah sekian lamo....
den tak buek tuto mekap macam dolu-dolu zaman kogomilangan den..
kogomilangan lah sangat kan.. *bapak bobolit den nak menaip ayat kogomilangan 
Dan sotolah diamati den ado ruang rehat...ado luang free bebas... 
dapeklah aku record duo video sekaligus dalam waktu yang berlainan,hari yang berlainan...
Potamo sekali den buek tuto eyeliner limo jonih..
Den silap ..sobab totulih kek youtube onam..walhal limo jo..
biolah...lopeh tu den buek tuto mekap mato yang mano den guno wano hitammmmmmmmmmmm 
joo kek mato den ni ha...ala-ala model barat yang mata hitammmm tu lah..
tapi akibat warna kulit yang berlainan
  *minah saleh kan puteh 
So bilo buek kek muko den sendiri..ala-ala Ziana Zain pon jadilah..
miahahahahah






Dah nengok gambar-gambar kek atas ni?

............................................................................................................................................

Yank ni pula mekap tema Sexy Black
Yep yep! Den guno satu wano jo..hitam
percayolah cakap den ni haaa...




Nak tegok video eh boleh lah klik link ni sobab aku tak tau aposal
 youtube buek hal pulek tak mo keluar kek blog ni haaaaaa... eeeeelaahaaaiiii -..-'

TUTORIAL EYELINER :

http://www.youtube.com/watch?v=bgjx86ynX0E&list=UU_sSQ4JmanF4bI4zwJap6jg&index=2&feature=plcp

TUTORIAL EYE MAKEUP SEXY BLACK :


http://www.youtube.com/watch?v=73KpGdLBdpA

Selamat menonton ^___^

*tengah nak siap gi mekap customer now!


2 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

100,000 PENGOMEN SETIA!!