emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Thursday, November 1, 2012

Nak kurus tapi tak nak makan pil? Senang je..

     Siapa nak kurus tapi tak nak makan ubat? Haa...jeng jeng kita ada caranya... tak perlu makan ubat.. tezzaa... betul dan ibu kita dah mencubanya. kita suruh ibu kita try aww.. pada mulanya ibu kita tak bagi apa-apa feedback masa hari pertama pemakaian. esoknya baru ibu kita cakap "akak,eloklah lotion ni, ibu rasa ibu punya perot ajaib (buncit) dah kempis siket lah. aku pon okayyyy dan senyum :) . aku suruh ibu aku pakai selama sebulan tengok macammana lepas ni. so sekarang ni dalam proses pakai. tapi baguslah sebab lotion je kot, sapu je kot, dah boleh kempis apa yang terjojol baq hang.. miahahah. apa dia? haa jeng jeng jeng...



lotion FELINA beauty.
  Baunya sangatlah wangi. kita suka bau. ok, meh kita nak cerita siket pasal lotion ni.


InchLOSS lotion - lotion yang bole menghilangkan 1 inch satu malam sahaja . hot selling!!!

1) Lotion ni sangat wangi dan tak terlalu panas,dia dingin dan mesra pengguna.
2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya)
3) Inchloss diformulasi dari bahan-bahan semulajadi yg selamat untuk wanita hamil..
4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak-lemak sikit-sikit tu pon beli cuba..pasti puas hati!
5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar untuk dibacakan 30 juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..(Jadi jangan langkah ya!!)
Jadi kepada yg belum mencuba inchloss anda boleh try now..jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun bole apply utk percepatkan proses pembakaran lemak! Ichloss sangat selamat dan berkesan! lelaki pon bole guna


Testimoni








" Lihat lah hasil pengambilan vit C ditambah lg dgn Krim Inch Loss
dulu, tak de sape pun nak pandang..yelah dah la gemuk,itam plak tu..
sape lah yg nak kan...

Lengan gajah sayadah kurang sikit daa kan =)
sekarang, ini lah hasil pengambilan VIT C & INCH LOSS
Untuk yang berkahwin boleh beli untuk Isteri masing-masing ye 

*sesape yg nak cakap saya tipu pun sila kan laa..tgk la rambut saya tu..gambar lama kan rambut depan panjang.. tgk rambut sekarang kan dah kontot dekat depan tu kannn =) " 


     So amacam? ada bran? miahahha. try lah. sapu hari-hari. tengok macammana .. wahh bolehlah jadi beyonce lopeh ni. rrrr~ miahah :'D


     Ok kalau dari segi harga adalah :

 harga rm75 semenanjung . sabah sarawak rm80 
      bagi sesiapa yang tinggal di kedah , bole dapatkan INCHLOSS lotion di kedai 
     NO 10 & 11 KASIH KLASIK   COLLECTION dalam bangunan AKED EMPIRE bersebelahan 
     bangunan PEKAN RABU .
     SMS 0175888496 - STOKIS KEDAH




dan korang juga boleh dapatkan disini :




     So kepada korang bolehlah belikan untuk mak, ibu, mama, mami, umi, appa, ammmakkk, blabla korang :D . untuk hadiah hari jadi pon ok what. miahahah. so selamat membeli dan mencuba kepada semua. dengan ini saya akhiri kata-kata saya dengan assalammualaikum ;D






2 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

100,000 PENGOMEN SETIA!!