emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Tuesday, November 20, 2012

Preview Eyeliner terbaik !!!

     Ramai yang inbox aku tanya "tatak mungeeee..oo tatak munge..apa eyeliner yang tatak munge pakai tu? antek rrr..pekatnye....share lerrrrr tatak munge..."


     Jadi aku pon nak share lah jenis eyeliner yang aku pakai dan menjadi pilihan aku. silkygirl gel liner terbaik ualsss... yang ni ha..


comel an an ;D


better pilih yang waterproof selamat!





ni hasil dari pelbagai brand


    Harganya pon tak adalah mahal mana cuma dalam rm 20 henget ke atas je... miahahah. tapi puas hatilah. sebab boleh pakai mata atas dan bawah, pekat, tahan lama. so far ok lah aku pakai :) dan menjadi pilihan aku.


     Dia ada warna brown juga. so korang boleh pileh lah nak brown ke, nak hitam ke.. :) dan ni adalah pic aku hasil pakai gel liner silkygirl





     Boleh dapatkan di watson atau guardian ;D mieheheh... selamat membeli dan mencuba bebeh 



6 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. Silky memang terbaik, tapi nak try Simply Siti punye.. kak bunga rasa ok ta??

    ReplyDelete
    Replies
    1. sys dah pakai x elok...sorry to say lah hahah berus die keras saket mata!!!

      Delete
  2. salam, tq bunga.. akhirnya dpt tau jugak mana yg elok cz jue guna yg avon xjd dia kembang, yg silky jenis liquid pn ok tp yg bunga pakai ni pn nmpk ok tahan lama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. Saya xpandai pakai eyeliner bawah mata dgn kemas. cantik eyeliner awak! <3

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!