emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Monday, February 18, 2013

Cerita siket pasal Dinner LADYRANIA

       ✿  Assalammualaikum  


     date 9 feb 2013 ada dinner hi tea lah kunun dekat Dynasty Hotel. aku dan zura pon pergi. tapi sebelum tu
     aku pergi makeup dekat putrajaya. kali ni biarlah orang lain makeup muka haku yang ala-ala barbie doll
     ni kan.. miahhaha tekentut kentut je hakak dengornye. -..-'. makeup by alha alfa. kerlas makeup retis u allss
     hakak hamek! kau mampu ke?? miahhahah ayat nak mintak penampo sedas! 







secara dekat lagi fana.. 
ni tak hedit hokeh! tulun siket.. 
ori dari kamera hakak cuma hakak crop dan letak nama kat bawah tu :")



adek yang comel apatah nama fb dia lupe..miahahah 


sys emylia jadi model fashion runway time ni


ni yana
jadi model runway juga time ni


ni fafa
kenal lama dah tapi baru jumpa :'D


ni erm cer teka siapa
ida ke iena ?? :D
sumber picca : aliltlebitofeverything.blogspot.com/


ain a.k.a naela 
model dara.com
aku pon model dara.com jugak
mak dara, pak dara semualah miahahhah


zura, hasna, barbie doll.. eh eh -..-' pruuu


cik atyn comel ( baju cekelet )
zura lagi..... 


ni pakai kamera phone ida ke ina?? cer teka ;D
sumber picca : aliltlebitofeverything.blogspot.com/



haaa cer teka mana satu ida, zura, iena dan bunga kalau korang bijaksana sini sinun mihmihmih



tau... comel kan? tak yah cakap 
miahahahahahah tuih~


     event hi tea time tu best..ok lah walaupun agak lambat siket sederhana nak start majlis,
     aku cuba pujuk perot aku supaya banyakkan bersabar. *mata dah melilau tengok makanan -..-' 
     tapi sambil tunggu start majlis tu aku berceritalah jugak pengalaman aku dekat sabah dengan ida, iena
     zura tok bagi kami supaya tak rasa lapar walhal dah bergurindam dondang sayang miahah.


     makanan dia ya allah sedap best aku suka jeli-jeli dia. nak je bawak balek. lepastu dapat gift pulak tu!
     terima kasih suka sangat. dapat tudung u alls!! *aku pon dah lupa letak mana tudung tu sebab tak pakai
     lagi sampai sekarang. miahahah. dan agak terkejutlah juga sebab rupanya ada pilihan dari editor
     majalah STAILISTA "uppsss stailista" *cara cakap wartawan stailista dalam tv ala yang kecik comel 
     tu, uppssss stailista sangat ;p. dan aku terpileh oleh editor kununnye fashion aku time tu stailistoooo 
     sangat ;p ahaks.. walhal baju tu semua beli kat sungai wang je.. hahahah upssss stailisto sangat ;p
     

     tapi terima kasih juga dekat encik ridhuan merangkap encik cinta aku sebab dia yang pilleh kan 
     style baju tu semua. aku? bayar je. miahahah sebab tak tau nak pileh mana. jadi rambang mata cik kiah
     hoi bila kaki dah jejak kat sungai wang yang agak sesak dan kebasahan kuyup jugak time tu sebab hujan.
     yelah hujan kan takkan sebab salji kot..miahah ok tak lawak.


     dapatlah hadiah dari editor. dapat set muka lah. aku tak pakai. sebab adek aku nak so aku bagi
     jelah. beratus nye harga produk tu. tapi best. sebab aku pakai sekali je lah. pastu tak pakai sebab 
     nak test-test kunun * muka sensitip, hanya produk terpileh je boleh pakai. ahakkk banyak cekadak
     spesis kulit aku ni kan ;p 


     lepastu dah habis semua hamek lah gambar maseg-maseng dengan lagak muka yang kunun-kunun
     gadis jepun. muncungkan mulot, kembungkan pipi, perasan comel dan snap! klick! hahahah ;p 
     biasalah perempuan. suka pada kekiutan dan kemiutan. 


     terima kasih kepada mereka yang menganjurkan event LADYRANIA. 


     lepastu balik. ok TAMMAT


     sekian terima kasih :'D



coming soon bebeh :) will update!~






  


8 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. make up semua cantik2x....cara lah kalian semua ^_^

    ReplyDelete
  2. Comel dan pandai bergayaaaa ♥

    ReplyDelete
  3. cik bunga cute laa.. Suka sangat..

    ReplyDelete
  4. UNTUNG LA BUNGA NI COMELLL...CUTE..FOTOKENIT..HEHE

    ReplyDelete
  5. wah..len mcm penangan air tgn make up artis popesional neh..cntik..tp biasela..tebal skit.klo xtebal lk nt da tgkp pic pucat lak dlm pic nt..so ok la tuhh..

    ReplyDelete
  6. bunga... pinjam bunga... ahakk!

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!