emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Monday, March 4, 2013

jum pakai shawl style zaman dolu-dolu

           


     ✿  Assalammualaikum  

     kali ni aku nak share dengan korang shawl yang aku pakai ni. dan pesen ni ala-ala zaman dolu-dolu tau.
     ala-ala zaman james bond gituh muahahah. ok meh sini 


Shawl biru tu namanya : H&M inspired Pleated Shawl
Shawl ni memang diinspirasikan dari H&M shawl. Cuma yang ni lebih cantik sebab banyak pilihan warna dan dual tone. Shawl ni sangat mudah dipakai sebab tak perlu iron.. sebab dia jenis berlipat2 mcm ni dah. Tak perlu buang masa lama unuk iron tudung. Sesuai untuk sesiapa yg pemalas dan nak cepat. Hahah. Pleated shawl ni hanya boleh didapati di TumtumShop. Takde dijual di luar. So ianya sangat lah unik dan rare.. Yelah kalau pegi memane, mestilah nak pakai something yang lain dari orang lain kan..

Shawl
merah + putih tu namanya: Mom’s Vintage Pleated Shawl
Texture dan material shawl ni sebijik macam tudung mak kite dulu2. Ada sesiapa yang ingat dan mak korang memang pakai tak? Cuma shawl ni dah diinovasikan dalam bentuk shawl. Yang mak kite punya dulu square scarf kan. Cantik sangat shawl ni sebab nampak vintage dan yang penting tak perlu iron.. Tak buang masa dan sangat cepat! Shawl ni hanya boleh didapati di TumtumShop dan takde dijual di tempat lain. Sangat unik dan rare. Boleh didapati dalam banyak lagi pilihan warna. Warna nya yang dual tone membolehkan kita memilih color mana yang kita nak serlahkan atas kepala mengikut kesesuaian baju yang dipakai

Tumtumshop bukan jual tudung je. macam-macam lagi ada! Sekarang diorg ada new arrivals cecantik sume! Tapi tak update lagi. sesiapa yang berdekatan dengan shah alam seksyen 7 tu, boleh terus ke butik diorg okeh.

KEPADA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI ONLINE BOLEH TERUS KE:-

WEBSITE : www.tumtumshop.com

FACEBOOK: https://www.facebook.com/TumtumShop

HOTLINE: 0193622432 (ila)

http://www.tumtumshop.com/ (www.facebook.com)     selamat bershopping semua!! :")

0 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

Post a Comment

100,000 PENGOMEN SETIA!!