emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Tuesday, March 6, 2012

Ade shoot dan Mekap si Blogger YUYU & NISA & SI CANTIK ARA LEE



AMEK LINK NI tok tengok pic-pic collection ara lee yang lain ye :)

Ara Lee : http://araleeboutique.blogspot.com/
:http://www.facebook.com/pages/Ara-Lee-Boutique/140592029370233







...Syukur alahmdulillah diberi peluang oleh kak ara lee untuk turut serta sebahagian jadi model tudung collection nya....dan mekap wajahnye yang sangat osem dan cantekkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! cair aku tengok akak ara ni...cantek gilerrr bibir macam ANGELINA COLISS!!! i tell u!! pastu....

YUYU : OIII kat mana??
AKU : sape ni????
YUYU : tambilahhhhh hahahah ( gelak gedik )
AKU : oooo oi!! tambi dey dey kejap-kejap dah nak sampai....ngah main pusing-pusing kat bulatan ni..dey deyyy...

blablablablabla....

lepastu berlaku lah proses main mekap-mekap.... aku mekap yuyu....seb bek muke die licin...senang aku nak tenyeh watercolor kat muke dia....huaaaaa Y__Y..... aku mekap die tema GYARU... jadilah ini..... al kisahh...dari tambi jual togeh ke....... J.LO..katenye... perasaannn kau tambi..puih!!!





lepastuuuuuu si dak NISA KAY ni pon datang ngan kawan nye...... si rambut pendek... aku pon keluarkan senjata aku conteng muka dia.... spory dia ni tau... aku suke!...



lepastu mekap kak ara lee yang cantek.....die ni mekap nipis je pon alahaiiii cantek teramat ciptaan-NYA.... jolosss okayyy..huahua....

lepastu snap-snap wat kenangan ..... mana tau dak dak ni windu akuuuu huaaaaaaaaaaaaa Y__Y..





pastu kami singgah alamanda....makan..lapa hokayyyyy maseng-maseng dah macam caceng kegedikkan...kami mencekik kat white coffee...pekene nasi....




anyway.... banyak pic lam fb acc aku..so aku post mana yang perlu je huaaaa stetmenttt Y__Y...

anywayyy tq kepada semua .... love u allzz


Yuyu Zulaikha : http://kupukupukecik.blogspot.com
Ara Lee : http://araleeboutique.blogspot.com/
:http://www.facebook.com/pages/Ara-Lee-Boutique/140592029370233
Bunga : http://lovebungaquerida.blogspot.com/ ( MERANGKAP DIRI AKU YANG OSEM HUAHUAHUA Y_Y )
Nisa Kay : www.nisakay.com
Pen Merah : www.penmerah.com ( eh eh mana pic dia?? Y__Y )

8 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. alalalaaaa..... comelnye yuyuu ^_^

    ReplyDelete
  2. awesome!!! comei la uols.. kasi tips sket.. XoXO

    ReplyDelete
  3. berdarah hidung.. semua lawa2...

    ReplyDelete
  4. cantiknyeeeeee especially yuyu zulaikha. u are talented! lepas ni make sy pulakk :) hehe

    ReplyDelete
  5. Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion have a nice day...

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!