emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Saturday, April 28, 2012

Contact Lens itu sangat...

Sangat cantik, osem,...sambungan tajuk....

Assalammualaikum.Kali ini entry kita berkisahkan contact lens...Yang pasti dah menjadi satu trend para gadis atau lelaki menjadi pengguna kepada contact lens...Contact lens ada macam-macam corak.Kau nak corak hantu?sundalpolong?harimau?doll?bagaiiii...semua ada.Klik je kat fb yang pasti adalah manusia-manusia yang menjualnya.Macam aku juga adalah pengguna contact lens.Aku tak rabun,tapi nak lah juga kan merasa.So kalau macam aku, aku akan pileh yang tak ada power.Dan aku ada beberapa koleksi yang tercipta tapi dah buang setengah sebab dah tak boleh pakai kan.So kali ni jom kite revies pasal contact lens.

Kali ni kita dapat sponser dari Cheap Kore Lens."Tq to wahidah ! ...sangat sukakannya!..."LEOPARD CIRCLE LENSIni adalah contoh lens..Ianya akan disimpan didalam botol kecil dengan kemas.
p/s : aku suka kumpul botol baby ni..omey je ^__^


Kita dapat yang warna brow terang.Dan setelah memakainya ianya osem dan membuatkan mata kita yang kecil menjadi besar.Comel je bila tengok.

sangat osem dan comel kan..Ini adalah antara gambar-gambar yang sempat kita snap ketika memakainya.

Keputusan saya ? 

Kita sukakannya sebab ianya selesa bila dipakai,dan warna nya pun sangat memikat hati kita.Sebab kita senditi sukakan lens yang berwarna brown sebab ia nampak natural.Dan ianya sangat senang bila dipakai.Dan mata pun tak sakit!Sebab lens ini tidak terlalu keras.So dia agak lembut lah tapi macam yang kita katakan ianya selesakan mata kita dan osem! I LOVE LEOPARD act.!~


Warna ?

Warnanya menarik hati.Walaupun lens ni warna brown tapi still nampak macam natural.Dan yang penting comel!Keseluruhan ?

Osem!!PRO ?

Sangat osem dan harga pun berpatutan.Semua orang boleh dapatkannya!
CON ?

16.0mm LOVE IT!!
..............................seterusnya........................DISNEY LENS
Kali ni warna biru dan jenis lain. ( klik pic )


Ini adalah warna-warna yang lain.Tapi macam kita pileh warna biru.Sebab kita suka warna biru sebab ia akan lebih menyerlah .Origin : South Korea
Water Content : 45%
Diameter : 16mm
Duration : 1 year disposableSebelum ini kita ada lens yang rupa macamni juga.Tapi itu puffy 3 tones.Ianya sangat osem dan menjadi kesayangan kita.Sebab bila pakai yang itu , mata kita akan kelihatan lebih seksi.So kalau mood rasa nak seksi-seksi,kita akan pakai lens puffy 3 tones.Tapi bila kita pakai yang ini ( shimmer aqua ) ianya sangat osem sebab macam nak sama dengan yang puffy 3 tones cuma beza dari segi corak sahaja.Warna ?

Warna dia sangat cantik, dan bila kita dibawah cahaya, warna itu akan menjadi lebih menyerlah lagi.Keseluruhan ?

Seksi!

So kepada korang-korang yang mana nak review lens jenis lain pula bolelah pergi ke :


owner lens : So apa lagi...review cepat!! Kita dah ada...awak bila lagi ? ^__^


0 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

Post a Comment

100,000 PENGOMEN SETIA!!