emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Thursday, April 26, 2012

Tips bagi lipstip tahan lama

Assalammualaikum.Biber adalah aset wanita..Huahuahua..aset gitu..Ok foine!..Ada yang suka warna merah,pink,cekelet dan seantero nya lah..So kali ini kita nak share tips cara-cara pakai lips supaya nampak osem dan tahan lama.Insyallah ~


pastikan biber korang itu bebas dari sebarang jenis aktiviti hokeyy...kemudian




lepastu korang pakaikan biber korang itu dengan foundation.Apa-apa jenis pun tak kisah janji foundation.Cap brand ke, putusami ke apo-apo jolah bebas! Sapu kat biber munggil tu dengan asyik. Sebab apa nak kena letak foundation? Sebab supaya warna lips itu tahan lebih lama dan juga warnanya tak adalah nampak "garang" malah akan kelihatan " baby-baby" gitu...ahakkss..~



lepastu korang pakailah apa jenis lipstip ( betol ke aku eja ? ) pilihan korang..nganga!Nganga lebar-lebar macam ni..


hahah...osem bukan...

lepastu...



pakai lip gloss dekat anak panah yang aku buat itu.Bahagian tengah atas dan juga bawah...So hasilnya..


mudah bukan? So apa lagi? Try it! huehue...Lepasni munggil lah biber korang yang seksoss uh..
Selamat mencuba ^__^




5 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. macam angelina jolie dah tengok gambar2 tuh..haha..tq 4 sharing,.lepas ni boleh buat..sebab selalu kering la bibir bile pakai lipstik..huhu

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!