emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Wednesday, October 10, 2012

Kasut Rm 25 henget jeee

Assalammualaikum.(bagus yang jawab salam :'D) ok kali ni nak cerita pasal kasut dan dan dannnnn aritu aku adelah update kat facebook yang aku dapat beli kasut idaman aku dengan harga rm 25 dan dan dannnn ramai yang kata murah ..  erk..korang tak pernah jumpa kasut rm25 henget ke? -..-'





Actuallly akut tengah jalan-jalan dekat jusco cheras selatan. jalan punya jalan punya jalan punya jalan sekali mata aku nampak satu makhluk ni yang bernama kasut. dan dah lama aku idam kasut yang rupa macamni!!






antek takkkkkkkkkkkkkk :'D 
ade bentuk dan jenis lain tapi memandangkan aku berminat yang ni so belilah yang ni


Dan bermulalah satu karangan "AKU SEBUAH KASUT " telah dibeli oleh seorang tuan wanita yang sangat manis orangnya.aku dibawa pulang kerumahnya dan aku dijaga dengan teliti oleh tuan aku. * bapak r karangan -..-' time sekolah-sekolah dolu-dolu..miahahah


Aku ni jenis yang tak tengok brand dan harga. kalau benda uh nampak cantek je terus aku beli dengan bangganya.lagi-lagi rm25 henget dengan penuh bangga aku membayornye.miahahah :'D eleh bukannya orang tanya "kau pakai kasut brand apa", "cap apa" ..miahahahah kau hengat kau retis ke ... tak  kose maq noq ;p kehkehkeh...


So selamat menservey ye sebelum soping moping ;p. sebab aku jenis tawaf satu bangunan dulu baru soping :'D see! betapa bagusnya den ni ha! miahahah.. k by! 

6 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. cantik cantik cantik cantik...

    ReplyDelete
  2. eka frust kalau nampak kasut2 gini..sebab kompom tak muat saiz 8 dia..huhuhuhu

    lawa2 jugak design dia...

    ReplyDelete
  3. haha..we r same..cheery pun xkisah beli jenama apa pun janji suka...

    ReplyDelete
  4. cantiklah,,xnmpak harge die mcmtu,heheh'' harge tak penting, yg penting kite suka n selesa kasut tu,,lantak pi org nk kate pe,,cantik, suke kaler die,,=)

    ReplyDelete
  5. bunga!!! ida ade kasut sebijik mcm tu! tp warna hitamlah! ramai kata cantik!! heee :p

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!