emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Wednesday, November 10, 2010

-zon entry 18SX only -

Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you. If I tag you, its because I want to know more about you :D

act aku kene tag ngan budak gurls ni..
dielah..hahah..die kata tulis 25 something pasal diri pastu tag..hahah tapi aku malas nak tag..
aku akan list je lah..jeng3.. 
so banyak gak lah mende yang kowank xtau..jeng jengg
berdebar2 x..aww aww alu maq :">

so we start now!

..........................................................................................................

1 - nama NOOR EZZREEN 
ibu aku cakap sebab die minat ngn PUTERI AZUREEN .. sebab dia cantik, so letak lah nama
aku pon cam bunyik ala2 die gak..cewahhh aww x kose maq... 

2 - pernah telan emas mase kesik2 pastu tesekat kat tekak!
ibu aku crite, aku dulu dok diam je, pastu ibu aku cari eh mana gelang emas kat tangan aku
hilank! upenye2 aku dah telan , sekat kat tekak..tapi aku x nanges, aku dok diam je -.-'

3 - keropok twisties yang adek aku makan telekat kat rambot aku mase kesik
( ambot maq dlu panjang cam ponti ok )
adek aku no. 2 amek keropok kat ambot aku pastu makan laju2..hahahs engal ko deq!!! malaun!! makan laju!

4 - malas basoh kasot sekolah
start dr skul rendah + men + kolej pakai kasot sekolah ok.. kompem x basoh!..tu pon rendam je..just kapor je..wawawa ade aku kesah...janji putih! tapi sekarang x men r kasot2.. -.-' heel je jeng jengg...

5 - sakit mata bila nampak perempuan gedik!
aku x tau napa..tapi nyampah... gedik a.k.a perasan! dah mcm lipas kudung aku tengok tekinja2 cam babun!

6 - kalau nak sesuatu aku akan pastikan aku dapat!
yeah... usaha even lambat & menyakitkan jiwa!

7 - x reti nak marah
tahlah....aku x reti nak marah orang. tapi aku selalu kene marah nagn ADEK aku!!! hampeh ko deq!
x bau syurga ko.. -.-'

8 - mata rambank
x kesah lah dari segi apa..memang rambank...wawawa ade aku kesah! mata aku !

9 - nak kereta SWIFT + BMW
x taulah bile dapat..erm hanya mampu calarkan kereta mereka sahaja sebab terlamapu geram!grr!

10 - pernah tarek kerusi kawan time uh aku form 4.. sampai die gedebuk jatuH!
ingat aku ni baik sangat ke nyahh hahha..pastu kawan marah -.- hampeh ko nyah! ko x bau syurga!

11 - pernah merajuk dengan kawan mase tu aku darjah 3, sebab kawan x bagi aku main batu
seremban ngan diowank, pastu aku baling botol air diowank kat padang! geram!
berontak!

12 - pernah dapat surat dari budak ym tapi atas alamat kawan aku
berjinak2 main ym kat cc mase umo 12 tahun!

13 - kuat jeles!
yeahhh memang itu aku tapi bertempat...bukan jeles buta ok! x bawak pekdah!

14 - pernah langgar kereta orang pastu aku tekan minyak laju2 cabot !
seb bek time uh time ujan -.- rahsie tau shhh~ 

15 - suke tolak orang
hoho xtau nape... suke tolak orang! pastu tepok + teraba orang! wawa gatai! -.- siuuttt~

16 - muke cam ponti + endon bile mangon pagi
sebab adek aku cakap "GILA MUKE KO LAIN KLU MEKAP NGN X MEKAP KAK!"
( ko ingat aku ni hodoh sgt ke dek..hampeh... aku saja2 wat hodoh ngok! )

17 - suke melalak
masak + mandi + drive , melalak sowank2..xpe bukan AF pon

18 - mase darjah 1, cikgu suwoh selesaikan soklan math kat depan 8+6-2=?
aku x suke math... x dapat jawab pastu kene cubit...pastu cikgu tu suke perli2 aku..sumpah aku benci ko cikgu! sebab selalu kutuk aku + cubit aku... ko ingat ko bagus! huh! >.<

19 - kalau dah marah, semua kata2 sopan akan keluar
babai + pokemon + digimon + langsiorr + jadah bagai smua keluar....ade aku kesah! sape swoh
cari pasal ngan aku !

20 - x suke kereta tu dibawak slow -.- 
pantang aku kalau ade kerea L=LEMBU P=PONDAN
bawak slow motion ala2 sipot babai! tah hape lah ko blek der!!

21 - suke perhati fb
macam2 ragam aku tengok.. ade yang jenis penyebok, ade yang jenis pendiam,pemalu,BZ BODY!!,ceria,happy,penjiwank,penyedih...

22 - amek barang mekap ibu
pastu subuh2 ibu bisenk -.- ( kacau aku tdo )
"mana barang mekap ibu!! dah pakai x reti nak simpan balek!!!"

23 - kalau dah sayang seseorang, aku akan sayang betol :"> aww aww alu maq
rugilah sape dapat aku ni -.-
- nak tengok c dia puas2...!

24 - x suke orang pandang2 aku time kat lrt-ktm or whatever!
tak penah tengok orang ke minah?jantan?dok usha2 lak..

25 - suke mekap!!
lawatilah tuto.mekap saya di youtube search: BUNGAYUMICHI
jeng jenggg pomote ni :p aww x kose maq

eh eh dah abes? aloooo...mencinye...
erm ok...fine...
tq bace 
hargai nye
jeng jengg
toink-toink

-THE END-





5 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. huhuhuhuhu..seorg yg kelakar lah awak nie...:)

    ReplyDelete
  2. haha...comel la adik munge masa kecik...nakal

    ReplyDelete
  3. munge...kite same la..sha gilakan swift..oh no..lau dpt swift betapa gumbiranya hati

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!