emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Thursday, December 9, 2010

NEW L.O.O.K PINKY HELLO KITTY


Yeah....new look..akhirnya berjaya gak aku menjahanamkan 
blog aku ni..wawawa aku suke HELLO KITTY
so no wonder aku nak wat cam ade HELLO KITTY but ade love-love gituuzzz
aww x kose maq
heheh dan yang pasti warne PINK ok nyah-nyah sekalian alam...heheh
more to simple but cute baby...uwekk uwekkk 
.......................................................................................................................................................


ha yang ni adelah LOYAT << short cut word
blog aku...macam yang sedia maklum ade :

-blink2
-berlian
-besinar2 dari jauh dah silau pehh asyikk
-pic pon macam2 gaya kat HEADER

......

so...now dah betukar wajah sempena nak masok 2011 :

- simple
- nice
- cute
- pinky
- HELLO KITTY
- VAVAVOoM


                     WELCOME TO FANTASION WORLD LOVE BUNGA QUERIDA

4 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. sys yuyunk..chantek blog..ade hello kitty lg tu..huhu...^,^

    ReplyDelete
  2. ila heheheh suke ^__^

    zoey : aah surgery botox baik punye heheh

    ReplyDelete
  3. suke kowt..chantek..pink gitu lorh!!>,<

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!