emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Monday, February 20, 2012

SUATU HARI PHOTOSHOOT DI KARANGKRAF

Oooooo makk aiiii!! panjangnye tajuk!! kannn..perlu ke perlu keee perlu ke.... yeahh perlu because blog saya..suke hati sayalah... :D huehuehue puyusssss 2 minit.....kite nak cerite!!aah cerite lah..aritu an an an kite mule-mule pergi test shoot...resah,keluh,sesak semua ada perasaan....naseb baik encik sayang saya free mase tu ...dapat temankan kite aritu gi test shoot kat karangkraf... dielah berada disisi,bagi sokongan,dan tips!!terima kaseh encik sayang saya...cinta awak!mwahhhh!! eh eh??? ^_-' ... aritu pergi dengan gaya ini! untuk test shoot lah...


haaa kite yang baju hijau tu....pastu tibe0tibe kite ditegur oleh rakan fb....tak sangka ketemu secara kebetulan... kami pon posee...sebagai kenangan :)... i love my kasot! huehuehue...whatevooorrrr....~

pastu pastu..... nextt~


my tunang....my encik sayang yang banyak bagi support!!! ^__^ tq sayang.... i love u so much!! wanna be ur love until syurga ! <3




and ini my pic yang sedang sengih kerang lalal masam masam masen! ...pic di snap oleh encik sayang saya.... love hasel-haselnya...sangat OSEM!!... berminat nak tempah die as phtoog for any events???? emel me at ---> lbungaquerida@yahoo.com :) <----- then mase pergi uh bayangkan kite adelah orang nombor ke 71!!! can u bayangkan??? tapi naseb baik time uh kite datang petang lam jam 3 lebih so orang tak ramai dan syukur sebab tak perlu beratur panjang bagai sebab datang-datang teros shoot...sebab dah lengang det time but ..tibe-tibe baru amai yang datang...mana datang?? tak tau....semuanye cantek-cantek belaka...so kite tak berharap akan dapat sebab kite cume mencuba naseb,,ade rezki adelah :) ...pastu sesi shoot pon berlaku..klik klik klik!!! poseee yeahh kiri kanan tonggek!! eh ehhh?? ^__-' ............................................................... 3 hari kemudia dapat call... orang sana : tahniah anda terpileh tok shoot dott dottt dottt....... aku : :-O <3 :"> :D yeayy!!


pastu aku pun cerita kat my encik sayang yang aku dapat site dott dott dotttt trettttt ;p
thennnnnnn lepastu aku pon set time & date ngan orang sana....

jumaat
17 feb 2012
6:30 pagi aku dah kuar... korang bayangkan 6.30 pagi aku kuar dr umah then sampai sana jam 8.30 ...can u bayangkann??? arghh!! JEM!!!! TOL!!!! CHERAS - KERINCHI - MIDVALLEY - HILTON- PJ - BATU 3 - SHAH ALAM....bagaiiiiiiiiiiiiii.... T__T sangat menakjubkan buat kite ...

sampai-sampai sana ngan muke tak mekap......

kakak penyambut tetamu : pandang muke aku
aku : pandang muke die balek.. " kak... saya nak shoot tok majalah tetttt trettt tetttt bahagia dott dottt dooott.... :) "
kakak penyambut tetamu : "sebentar ye..." sambil telefon orang atas
aku : tengok sekeliling,, orang tengok aku pelik adekah kerana wajahku yang terlampau pucat?? -..-' whatevorrrrrrr...
kakak penyambut tetamu : "awak, ni orang atas nak cakap.."
aku : " helo...ye saya... bla bla bla ... haa???? tak jadi????? tapi kenapa kak...jangan buat saya camni kak... jauh saya datang kak... tak kan tak jadi?? saya call,tunggu orang-orang call saya balek tak de pon..mesej yg akak anta kat saya pon saya tak dapat...jangan buat saya camni kak...tak kan nak balek camtu kak.." aku menangis...

boleh korang bayangkan..datang awal pagi emnepuh jem bagai.....alih-alih jawapan korang dapat " maaf tak ade shoot"....?? -..- bagai batu dah hempap kat kepala aku time uh!!..eh Kite.... comel siket huehuehue....

pastu... bla bla blaa.... akhirnya...tulah tuhan maha mengasihani ... aku doa...kenapa macamni jadi kat aku..pagi-pagi aku dah updated kat FB STATUS " NAK NANGES PUAS-PUAS DAH LAH JAUH-JAUH DATANG!"...hohoho... share perasaan yang maksimum...pastu tibe-tibe dapat satu berite gembira... dannnnnnn...... kite tunggu next episode ...dapat bahagian apa huehue..... anyway aku nak share pic det time :)


before mekap... time ni lam bilek mekap :)







dannnnnnnn aritu kite try masok contest kat satu majalah ni dan syukur terpileh dan menang!!! ^__^ syukur alhamdulillah.... kite yang pakai shawl RAINBOW uh!!! ^__^ dah sensor nama siap-siap huahuahua...





p/s : tq sudi bace karangan kite :) jumpa lagi !

3 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

100,000 PENGOMEN SETIA!!