emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Friday, October 8, 2010

. aku ni misteri?.

erm.. misteri?? apa kes ngan minah ni??
erm ok actually x semua tau hal yang sebenar apa yang ebrlaku..
tapi x semua aku leh share ngan kowank apa yang berlaku..
wahh ko ingat ko artis ke nyahh ...
( NGH DENGAR LAGU SEMAKIN RINDU SEMAIN ASYIK - DANGDUT )
erm...ye...aku memang misteri..x semua boleh bace isi hati aku..aku pendam pendam dan pendam..aku telan telan dan telan..dah macam makanan harian aku..erm..sory.x smua hal aku u all boleh tau sebab ade yang kite boleh share, ade yang kite x boleh share kan...cam kes sekarang..erm..tahlah.. biarlah rahsie..sesungguhnya x masok paper exam kowank pon hehehe ^__^ agak kasar dctu nyahh...ahh ade aku kesah :p
CIK ADE AKU KESAH
erm.. tapi apa yang boleh aku kata, apa yang aku leh share, aku share, kalau x, dets means sangat2 private.
so biarlah tinggal tande tanya.. aku je tau apa hal yg sbenar ..also allah swt ..
^__^ toink2..tq tc about me dear..


7 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. hehe 3post skali 1 malam. hebat! :D

    ReplyDelete
  2. ayeem hahahah fb xmen..hambek ko!!! puas hahahha

    ReplyDelete
  3. waooo 0,0

    pic tuh sgt cun nyahh !!

    ReplyDelete
  4. lyn : of kos lah nyahh aww aluu maq :'>

    ReplyDelete
  5. hai,morning munge, cmner munge ari nie, ceria2 slalu, toink3 ^_^, td sy der add ym munge td..

    ReplyDelete
  6. syg , be strong okey , munge kene hapy ;)

    ReplyDelete
  7. asyraf : ye ^__^ munge br smapi umh ni heheh hangout 1 ari pehh fenat ^__^ yeahh dah add tq mehh nnti munge aprove tau

    idayu : ye syg...lam proses baik pulih ni heheh ^__^ tq dear mwah

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!