emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Saturday, October 9, 2010

beli barang mekap + shoot bersama yang tersayang!

Test test... ehem2....ok...heheh act aku sangat2 penat binti fenat sebab kuar umah pagi2 buta & balek malam
pehhh mau tecabot kaki ni...act aku gi kl...area ts, bb sahaja..agagag sangat2 sempot...
aku cari barang mekap untuk tunang esok ahad 10 oct 2010 sebab aku nak kene mekap orang tunang so nak cari bahan lebih lah kirenye. mana yang x cukup aku beli..erm..aku beli eyeshadow ngelip gitu wahhh..sekali pakai mau tegode menusup dado ni ha....heheh aww xkose nyahh..! kat area ts aku cari...mengagau gak cari...jalan sorank2 lak tu sambel menunggu ketibaan mereka2 yang tersayang...waaaaa sadiz!!! xpe....aku leh jalan2 cari apa yang patot an...aku bli eyeshadow, powder & apa yang patotlah...ermm
tah nape time aku lam lrt  orang tengok aku semacam..nak kata aku x pakai baju, pakai..pastu leh plak bisek2 kat kawan sambel jelink2 kat aku..ha!! ni yang aku pantang..eee rimas!!!!! cam x penah tengok orang kot makhluk2 ni...rimas maq tau...x kose nak layan..aku ni dengan bangga wat muke blagak lam uh..ade aku kesah..lalallala :-" fuh fuhh..
pastu time jalan uh time naik lif, ade lak sepasang couple ni..adoiiii beramah mesra lak depan aku time ni ngah naek escalator..eee nyampah mata aku ni tengok..jeles tu jeles...hahah sebab aku sowank2 xde teman an..yelah aku kan SINGLE...lalalal malas aku piker hal ni..semak! eee geli aku... 
 ( nak jugak T__T sob sob.. )
tengah2 aku kat kedai wane pink cari bulu, tbe2 phone aku munyik lagu 
TAYLOR SWIFT - YOU BELONG WITH ME
aku pon angkat " ha kat mana ? "
aleh2 cik BIELA hahahah siapa kah itu? die ni lah budak fb aku...BIELA AFFENS..wahhh hambeko ko mak sebot nama penoh...glemer ko nyahh..ko ingat senang nak masok lam blog maq ni? hahah
pastu blablabla...aku pon salam cup cup pipi die...wahh gtu..... comel amat die..aku suke ngan die sebab pandai bawak diri, banyak cakap so x sunyik + lembap cam sipot ..peramah amat..
pastu die kenal kan aku ngan kawan2 die yang lain...yang bestnye even baru kenal..rase cam dah kenal lama.hahaha itulah die orang kata sepakat membawa berkat meh..erm..satu2 die kenal kan...die kenal kan aku " ha ni lah cik munge, mekap2 lam fb ...blablabla mulot die pot pet2...
hahha aku ni malu2 semut aww aww :"> alu maq tau hahhaha
pastu ade lagi satu ni act aku baru je add budak ni ..cewah budak ! padahal umo sama ngan aku ...!
UMMU SALAMAH. ha nyah!!! tengok mak pomote nama fb ko..ingat senang nak masok..wawawa glemer ko nyah pasni...bederet nak add ko ..hahahah sengal..
aku susah nak add orang..ikot ati tah tibe2 tengok muke die aku rase nak ad..tu lah jodoh namanye..cewahh x kose maq nak layan tau..tu pon aku tengok kat fb si BIela. Act BIELA ni aku lebih sng panggel die B je....sebba?? senang taip, jimat mase aku nak taip..so aku pon akan taip B sahaja ok... =)
B bgtau yang UMMU pon ade..aku pon eh yeke.....wat2 tekejut ni hahahah ngok ngek...
tunggulah die....act time tu aku sangat2 lapar sebab x makan apa..kepala hotak aku just piker nak makan je sambel menungu ketibaan cik UMMU...die comel sangat...=) i loikeeeee die pon sama cam B , peramah..aku senang ngan mereka. 
pastu ade aku kenal ni nama die NADYA, WANI, AIN, pastu yang lain2 lah aku pon dah lupe...aku x ingat....ade aku kesah?? hahahah sentap x sentap x...x ingat act sebab ramai...sory sayang =)
mereka pon baik, peramah amat...kesian gak aku tengok muke sorank2 ni..hahah muke penat je masenk2..kesian je..nak je aku dodoikan ^__^ toink2...penat ye anak mama..hahah
pastu kami pon shoot. ewahhh sana ewah sini...weee ^__^ aku ni xtau apa2 act..x pndai nak bergaya so cik UMMU lah yang tunjuk ajar, B pon sama :) tq sayang...
act aku ni lah jadik mak andam mereka..mule2 aku mekap si B , senyap2 hhahahah pastu tibe2 datang cik UMMU serank!!!! hahahah aku pok mekap kan die gak.....pastu datang lagii T__T agagagagaga
xpe...act aku memang suke mekap ....hobi aku..cam u all tau aku pon memang ade wat video mekap tutorial mekap kat youtube kan..just secrh : bungayumichi 
heheh siap pomote agi nyahh...jengok2 lah tau...erm act aku xtau nak taip apa sebab sangat2 penat...sebab esok aku nak kene mekap orang tunang..pagi2 lagi dah kuar..so need rest yang secukupnya...so kat sni aku tjuklah certain pic yang berlaku pada arini..pic yang terpileh sahaja ^__^ toink2.....

time ni kitowank nak mencekik
...snap mentar...ingat senang ke nak snap ngn maq ni haa hahaha 

ok ni cik B ngn adek beliau...weeee adek ni ade wat video kat fb.." nak mangun nak..mama buat ho ho holikss ek " hahahahah funny je..die comel =)

CIK B & AKU BUNGA ko ingat senang ke nak begambar ngan maq ni nyah..hahah

jejaka dibelakang.wanita di depan opss cik B ..amboihh jelink ek ko nyahh

candid time..tapi cik WANY amboihh muke....
hahahah kelas gtu nyahh

aku ngan si jejaka jambu gtu wahhhh~

cik UMMU yang sgt peramah...sama umo ngan aku..
so no wonder 
aku selesa.hehehe

1 2 3.....snap gurls!!


B, AKU, UMMU, WANI, AIN. NAD

kami dara pingitan panas ok...wahhh gtuuu poyo jek!!

me wif cik wani 

me wif cik UMMU



& last of kos me..
 " LOVE BUNGA QUERIDA "
www.youtube.com/bungayumichi ( tutorial makeup also tudung )


3 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. waaa T__T tak ajak lynn nyahh !!

    ReplyDelete
  2. hehehe lyn jauh..5 jam nk tggu mau lepet mehh T__T AGAGAG~

    ReplyDelete
  3. sis bunga tercgat2 la cntek..kte suke~~

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!