emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Tuesday, October 12, 2010

chinta chanduri


Wahai diri seorang Sahabat
Seandainya kau melihatku,
Tesilap langkah tersesat jalan,
Pimpinlah aku gengamlah tanganku
Agar kelak aku mendo’akanmu
Alloh merahmati dan mendekapmu

...................


Disini aku nak ucapkan tq to all yang sudi berkongsi ceriteria bersama-sama even baru kenal..aku happy denagn kowank...maaf andai x semua masok lam ni..act kalau boleh nak masok kan semua tapi aku main masok jelah mana yang muat & terdaya...tapi yang pasti even xde lam ni....dan yang pasti macam yg aku kata lam fb 
" AKAN TEMBAK SESAPE TOK MASOK LAM BLOG AKU "
act nak tembak semua tapi lepet lak kang =.= benanah jari aku...aku wat mane yang mampu je..tapi...............

mesej ni tetap tok u all!! 

.......

tatkala aku susah, sedih , gembira koranklah yang ade...tatkala aku lam masalah SAHABAT lah peneman kite...teman dengar cerite even malas nak dengar tapi sangat2 amek berat antara satu sama lain..itulah kite mau...saleng ade walau camne pon.....u all lah manja2 mucox aku..even aku x dapat layan semua lam fb aku ...tapi aku still follow u all...jangan ingt aku x follow, bukak page kowank ok...jgn ingt frends amai, aku x tengok apa kowank wat..sebab jenis aku, aku lebih suke melihat dari memberi komen sebab dari ctu aku dapat tengok karenah korank layan orang lam mende alah tu ..heheh....so dari ctu aku tengok perangai korank ni camne even ade yang kata aku ni SOMBONK! tapi hakikatnya aku lebih suke berdiam dan melihat dr jauh..kerana itulah aku.bermacam orang aku lihat , macam2 karenah, seni, bentok....ade yang jenis kehappy, kepenyedih, kepengarang, kepoyoan, keperasan, kediaman, kemamaluan hehehe, kepenyengaan, keskemaan, keblagaan, keterlebihan, kegedikkan sudahh semua ke ke ke ade.....banyak..hahah..tapi itu diri masenk2...janji hepy !





(●*∩_∩*●)  oti john tukang usha pic orang hahah (。◕‿◕。) 


(≧◡≦) dhany kacak tayunk tukang speaking 24 jam . leleh aku nk speaking ngn die (。◕‿◕。)


(◡‿◡✿) ixora sweet tukang kritik yang membina ok... i lap u lah (~o ̄▽ ̄) 


(~o ̄▽ ̄) cik akim tukang gelak  (。❤‿❤。)


(︶ω︶)  eyka syg tukang penanya soalan hahah (◑﹏◐)


 (╯︵╰) kanda tayunk aku ni tukang bermanja ngn aku heheh (*^ -^*)


٩(-̮̮̃•̃)۶  dis is ma baby tukang layan perasaan jiwa ٩(͡๏̯͡๏)۶


☺ mama erra tukang layan karenah aku heheh 


ッ pu3 nini tukang dengar masalah luahan aku 


l ̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]  lyn roses tukang kelebek blog l ̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] 


(•̪●) twin fara+mell tukang komen pic (•̪●)


✿ tukang upload pic...die ni comel ok! mwahh 


¸,¤°´'`°•.¸¸.•°´'`°¤,¸ tukang M E R A Y A P ¸,¤°´'`°•.¸¸.•°´'`°¤,¸


(。❤‿❤。) tukang layan aku.ni aku punye ok! jgn potong line 
hahah syg tengik! (。❤‿❤。)


(✿◠‿◠)  ni tukang amek pic..die ni relationship ngn aku kat acc II heheh..syg kamu maleeq..
miz u lak tibe2.hurmm.. ni aku nye gak..jgn potong line (✿◠‿◠) 


☂ ni cik eqah omei2 ...tukang beli riben hahah mwah comel 


✿*゚゚ sys yana cantek + doll tukang mekap...i love all mekap die..
 ade pic aku ngn die mn tah cmpak..mls cr heheh ✿*゚゚


(∩︵∩) sys luna tukang ketok keybord ym 
heheh awek kpd pokcik ariel di bawah ini ok.. (∩︵∩)


(◑﹏◐)  pokcik aril tukang buat id fb... (◑﹏◐) 


(。◕‿◕。) niza tukang pelukis...i love u lalink...u sweet (。◕‿◕。)


(•̪●) zana tukang bukak fb + skype agagag (•̪●)


__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__  zuhir tukang cari awek hahahah __̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__


❤ mr.pendy tukang tegur orang peramah ok 



(¬_¬) adek naza tukang tegur "haip sys" hehehe comel je.. (¬_¬) 


ಠ_ಠ cik yuna tukang snap pic yg sgt cntek..ske tgok lah  ಠ_ಠ


(≧◡≦)  camelia tukang merepek no 1 hahaha happy woo (≧◡≦) 


d(-_-)b  mosabiro tukang usha orang + snap pic orang ( suara lam phone macho je ) heheh d(-_-)b 


(︶︿︶) nyah aku MIMIE AFFENS  hahaha kesygn aku gile2 tahap lmbu teberak ni..
 tukang komen pic org + layan orang (︶︿︶)


 (-'_'-) zaty syg omei tukang merapatkan silaturrahim mwah!  (-'_'-)


(●*∩_∩*●)  mastura tukang ajar use shawl mwah! (●*∩_∩*●) 


(~ ̄▽ ̄) cuada tukang tegor omei ^^ (~ ̄▽ ̄)


‹(•¿•)› amika tukang aprove org add fb heheheh omei je die ni ‹(•¿•)›



‹(•¿•)› akim tukang LIKE facebook hahah ‹(•¿•)›



‹(•¿•)› sharain tukang komen pic orang hahah rajen ank dara syg cek ni ‹(•¿•)›


•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•. CYLONE tukang dengar masalah,
 EKI tukang sebarkan gosip hahahaha 
                                                                  
 S A Y A N G  K O W A N K•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•.

...........................


so kalau yang pic die xde lam ni jgn terase ke ape sebab klu leh aku nak masok kan smua tapi lepet r ann hahah...tapi mesej2 lam ni tok kowank semua, tu yg penting ok...aww x kose nyahh tau :">


tq to be ma frens...hargainye ..tq also yang bg support lam apa yang aku wat..macam viveo mekap..semuanya atas request orang..kalau x aku x buat..erm... tq tau tau..mwahh~! 







Terimakasih Sahabatku…
Terimakasih sayang…
Benar sekali kata-katamu itu
Kata-katamu membukakan fikiranku
Kata-katamu membukakan mataku
Semoga Alloh terus memberikan rahmatNya padamu
Memudahkan segala urusanmu
Semoga kita dapat saling menasehati
Semoga kita dapat saling memahami
Karena saling paham dan mengerti itu
Permata dan mutiara persahabatan
Yang memberikan kebahagiaan setiap insan pilihan
Wahai Alloh… kekalkanlah ukhuwah antara kami
Sampai ajal menjemput kami….






7 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. name n muke kite ade nyah.. terharu bangat... heehe.
    i love u for eber47

    ReplyDelete
  2. Aww ~ saye ade ! ^__^
    gheee , thankx akkk :))

    ReplyDelete
  3. HAHA ! kena cop gitu plak ...

    hee ;D thnks lalink ...

    umuahxxx ;*

    tyunk ;)

    ReplyDelete
  4. alamak kita tak de pun maqq ! awwww~
    SAYANG BABY !!! :)

    ReplyDelete
  5. hapio belated birthday yo bungo.. mizz u huhu..
    ; ~ngew ))

    ReplyDelete
  6. bungo ...leh bg tau labi apo tajuk lagu yg berkumandang ni..bes laaa...xponah labi donga lagu ni..nnti bg tau yer or send kek fb labi ok..; ~ ))

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!