emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Thursday, October 7, 2010

hujan kelmarin - taxi band

Kemarin ku dengar
Kau ucap kata cinta
Seolah dunia
Bagai dimusim semi
[*]
Kau datang padaku
Membawa luka lama
Ku tak ingin seolah
Semua seperti dulu
[**]
Tak ingin lagi rasanya ku bercinta
Setelah ku rasa perih
Kegagalan ini membuat ku tak berdaya
[***]
Tak dapat lagi rasanya ku tersenyum
Setelah kau tinggal pergi
Biar ku sendiri tanpa hadirmu kini lagi
Back to [*][**][***]
Back to [**][***] 2x
Hujan kemarin

Yeah, aku suke lagu sejak aku mula jejak masok 1 blog jejaka yang bernama MALEEQ ISMAIL
aku x tau kenapa aku leh jatoh cinta dengan lagu ni. Mungkin muzik, irama, lirik
yang ade kene mengene dengan diri aku..yeahh DETS ME!!
Perit lam percintaan sebab aku x jumpa cinta yang sejati, true love!
Sunyi juga bila sorank-sorank tengok orang lain berkasih-kasihan, jeles pon ade
tapi aku tahlah...pintu ati aku tetutup rapat dan sangat-sangat rapat!!
aku rase cam tali bergantung..dan yang pasti aku memang single..erm bukan masenye lagi kot tok aku bercinta sebab aku x tau aku ni untok siapa..tapi kan best kalau ade teropong jodoh..
heheh leh gak aku usha sapelah bakal jadi future husband..kikiki aww
x kose nyahhh~

time ni aku jumpa justin kat london...teserempak...aku pon apa lagi " omg!!! justin!! snap wif me plz2!!!"
sambel wat mata kesian..agugugu~
              

1 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

100,000 PENGOMEN SETIA!!