emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Wednesday, October 20, 2010

bufday baby gurl LBQ 19oct



Somebody up there Loves you
Somebody down here cares for you
Happy Birthday!!!


........................................................................

19 oct lahirnya baby gurl di alam fana ini..di hospital besar kuala lumpur bersaksikan doktor2, nurse2 yang bertungkus lumus push kan ibu tersayang aku tok keluar aku uwekk uwekk!! ngeee memekak je..heheh...pastu aku ditampar2 oleh para doktor, diterbalikkan..hampeh =.=..yelah check mana tau kot2 bisu an..grrrr saket ko tau x...tahlah aku x rase pon time aku baby & x ingat apa yang jadi..loss memories senang citer meh..
NOOR EZZREEN BTE ABDU RAZAK diberi nama..yeah itulah nama aku..unik an? jangan jeles..hoho...aku ank 1st lahir lam keluarga ..yeah so of kos semua kaget ngan kehadiran aku..weeee 9 bulan lam perot...tup2 kuar & dok kat dunia terase aseing bg aku yang time tu bayi lagi..sejuk semualah & of kos asyik merengek sebab? nampak SETAN hohoho permainan setiap bayi so no wonder lah bayi akan menanges..
act aku sangat2 happy sebab my bufday dis year di sambut oleh mereka2 di fb, also terdekat ngn aku..my family terutama...dah jadi adat kami kalau ade bufday kami akan sambut di luar..weee~
aku juga nak ucapkan tq kepada semua warga2 comel do facebook kerana wish bufday tok aku..and ade yang sampai bagi video, buat webcam ngan aku pastu main munge api lam bileh suprise tok aku! omg! sangat2 aku x terpiker tahap uh..tq lalink erra...i lap u lah mama! hehehe aku ade rakam video uh..nanti aku letak tau ;) kat facebook.wwawa gelemr ko erra pasni..amai beduyun nak add ko nyahh hahah..bangga x :P
pastu ade kawan fb MIMIE AFFENS korang search je nama ni..die adelah insan terawal bg aku adiah bifday..sangat2 aku x sangka..die sampai merayu2 mintak no.phone, alamat umah aku, nama aku semualah..aku ni dahlah susah nak caye kat orang..take time gak aku biakan je die merayu2 meleleh..hahah padan muke ko nyahh! ade aku kesah lalal :-" fuhh fuhh
pastu bile tengok kesungguhan die aku pon bagi, tapi a ku x terpiker langsong die akan bg adiah bufday...omg! i got teddy bear & ferrero rocer doe! heheheh pic1 ade kat lam fb also kat bawah ni..nanti dah abes bace ni kowank tengoklah..wahhh bangge x aku sebut nama ko nyahh?? pasni beduyun r nak add ko..hahahahah sape nak adiah?? mintak kat die..hahahah lepet!! =.="
& also to my mum aku sangar2 terkejut sebab aku dapat adiah yang aku memang suke gila r!! tahap kembu teberak wa cakap lu..heheh sebab?? sebab aku dapat kamera!! warne pink!! pehhh senyum lebar aku kat mcd time bukak adiah uh..hoho...adek aku farah, ko jangan jeles ok..akak dapat kamera..hahahhaha hampeh adek sendiri x ingat bufday aku =.=" kalau pakwe die ingat...derhaka ko dek! cium kaki akak pat! >.<
yelah aku kan suke snap...so no wonder wahhhh kamera omg! pink my fav.....rezki2...heheheh tq kepada semua yang wosh n bg adiah n buat suprise also ade yang menyanyi wat mms kat aku..hahah smpai ade yang no,phone tah sp tah aku x kenal pon nyyi tok aku..hahha tq lah ...hargai sangat2....mwahhhh!~




present....at mcd


present from my lovely mum MAK ENGKU 


sweet person buat suprise main munge api lam bilik tok aku.kitorank webcam.ERRA KYRA leh tgok video uh kat fb aku kat -VIDEO-


sweet card wish my bufday from LYN ROSES ( FB ) 




always pelok dis teddy..name die TIPAH! 


i got teddy & ferrero rocher from MIMIE AFFENS ( FB )tq dear hrgai sgt2...suke maq tau 


tq ibu...suke sangat!  



tq to all yg wish my bufday sgt2 hargainye...sayang kowank mwahhh!! =D








3 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. eeee bestnye munge!
    pasni lg la bduyun2 adiah munge dapat an3?hikhik

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!