emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Tuesday, May 29, 2012

Nak kulit licin?? Senang je... Jimat!

"Lawanya kulit kau....kau pakai pa doe?"
" Eh tak adalah biasa je der.."
" Siyes lawa giler tahap wadepak..cer canang apa rahsia kau... "
" Aku pakai telor ayam :'D "
" What? Telor ayam? bapak r..."
" Bapak kau! "

hahah ok...tu antara dialog yang berlaku antara Senah dan Mak jemah yang hot lettew....ahakkk~!
Ramai yang tanya aku nak kulit licin macam kak bunga!!!! nak nak!!!!!... ok..senang je....nak kulit licin kena rajin cuci muka,makan ulam,huhuhu....bapak r kau bunga makan ulam ...kannn....!Tapi ada cara lain... iaitu telor...kita guna telur ayam...beto...trust me! ;D eheh~


ni telor :'D seksi kan... ahakkk



mula-mula



  1. Bersihkan muka terlebih dahulu tau WAJIB!
  2. Keringkan muka tau....guna towel kesik omey...



ambil sebiji telor dan asingkan dalam bekas dengan kemas tau

lepastu sapu bahagian telur putih sahaja dekat muka dengan cermat lagi penuh kasih sayang :'">

biarkan dekat muka , kasi kering dulu sampai jadi keras batu selama satu jam T__T huahuahua



elakkan dari bercakap secara gedik sebab bahaya..erk?
so gunakanlah bahasa isyarat hoyeh hoyeh :'D

dah habis satu jam...


bilas muka, cuci kasi bersih dengan penuh bernafsu huhauhauhua...

so korang boleh lah buat..tapi kenalah rajin..nak kulit licin lah sangat kan... :'D

GOOD LUCK

p/s : telor itu seksi dan tiut..eh eh T__T









7 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. roziah : bau lah tp kesannya osem ;'D

    ReplyDelete
  2. penah buat..tapi sekejap je..tak amalkan sangat..tapi mmg best bile sapu telur kat muke..tegang die macam kena simen...hehehe..besttt

    ReplyDelete
  3. pelangi : aloo kenapa x amalkan...kalau amalkan mesti osem... rajin2 kan tau ^^

    ReplyDelete
  4. yg ni mmg mnjadi..nuru pon slalu bt :)

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!