emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

emel saya di ezzreenn@yahoo.com untuk tempahan makeup

Monday, July 2, 2012

Kita pergi wedding IRINE NADIA MARCELLO


Balik dari kerja badan terasa amat letih penat plus frust amat bila kereta aku kena langgar..
memang choyy lah katakan..
"akak ada surat tok akak " ibu berkata
aku pun bersoal-soal dalam hati dengan muka penuh tanda tanya :-?
feminat mana lah bagi aku surat kan...
Sekali ha...kad kahwen yang dipos oleh dak irine nadia sendiri...
mood pun bertukar dari mendung ke cerah seumpama matahari menari riang kanak-kanak... ^__^
Tapi camne aku nak pergi?Erm siapa nak hantar..punyalah soal dekat diri sendiri...
Tapi nasib baik time date kawen irine, ni date mak aku kebetulan nak balek kampung gok kat melaka..
Actuallyy kampung nenek aku dokek jo dongan umah dak irine...
bak kata pepatah colah-colah kontot jooo.. mwahahahah
Ok by~
Pastu bila dah tiba masanya aku dengan ibu,adek aku yang ala-ala beyonce
 pon bertolak menuju ke MELAKA,tempat bersejarah...
Aku sampai sana jam 12 lebih..
So sempatlah aku masok rumah irine , pergi dokek bilik dia..
tapi time tu dia tongah senap menap dengan photog
Aku pun turun balek pergi makan ...mak irine baik..peramah..sukaa! comel macam aku :"> aww aww
Lepastu aku pon carilah port untuk lepak..antara makanan yang disajikan
cendol, nasi kawen, cekelet-cekelet yang sangatlah osem..
Adek aku ambek banyak kot..mwhahahah...


ni yang terletak dekat meja cekelet


haa can u see det?? cekelet-cekelet yang telah berjaya aku dan adek aku habiskan...
tak nampak cekelet sebab kamera tak muat..biasalah DSLRRRRX..Katenya -..-'


ni kek pengantin....sangat comel macam aku





gambar banyak tapi aku masuk mana yang terbaik je mwahahah


lepastu jumpa model tudung..senap menap walau tak kenal...mwhahaha





aku kena gerak awal sebab ada hal lain..
so terpakselah senap dengan irine dengan gaya seperti orang nak amek gambar ic -..-'
tapi yang cikedisnya time aku balik time nilah kawan-kawan aku baru sampai..bapak sentap :(



sumber pic : nisa kay

so kepada adek irine selamat pengantin baru 
semoga kekal hingga ke syurga 
dan yang tak boleh aku lupa 
gelak DJ ...camni
mwahahahah.. 
cam haremm je dengar mwhaahahh 


time ni dalam kereta ontheway ke wedding irine so S.S dalam kereta











7 20000 orang nak tau RAHSIA bunga!:

  1. comel dari pengantin dah.. hehe

    ReplyDelete
  2. hahah dan2 je tuan hamzah ni mwahahah

    ReplyDelete
  3. cantik betul cik bunga nie.. dah sama naik ngan pengantin.. love ur styles <3

    ReplyDelete
  4. hodayah haish mn de biasa je hehheeh tq dear ^^

    ReplyDelete
  5. sweetnya irine, sayangnya i xdapat pergi :(

    ReplyDelete
  6. hye bunga..ada jugak gambar kite eh..:)

    ReplyDelete

100,000 PENGOMEN SETIA!!